BEL 030 - 288 1081 ✓ WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR ✓ IN UTRECHT BINNEN 1 UUR TER PLAATSE ✓ ALLE GLASSOORTEN OP VOORRAAD

Over Ons

Stekelenburg Utrecht Glas BV heeft een breed scala aan glasuitvoeringen, combinaties van glassoorten en speciale glasmodellen. Wij zijn gespecialiseerd in winkelruiten. In onze showroom kunt u meer dan 80 soorten sierglas en de mogelijkheden van glas bekijken.

Vakkundig herstel voor bedrijven en particulieren
In de provincie Utrecht is Stekelenburg Glas de specialist op het gebied van glasherstel en de reparatie van inbraakschade. Wij werken voor alle bekende verzekeringsmaatschappijen.
Onze eigen teams met specialisten (14 glasbussen) zullen de schade aan ramen, kozijnen, sloten en schilderwerk op een professionele en vakkundige wijze effectief en snel oplossen.

24-uur glasservice
Verder is ons bedrijf gespecialiseerd in 24 uur service! Onze nacht- en weekendservice kunt u bereiken op tel. 030 – 288 1081. Ons werkgebied beslaat de provincie Utrecht en ‘t Gooi

DE KRACHT VAN SAMEN.

Wij zijn onderdeel van Carefos. Binnen Carefos werken specialistische bedrijven in onderhoud en renovatie samen. Allemaal bewezen bedrijven met jarenlange ervaring in eigen vakgebied. Samen pakken we de complete buitenschil van gebouwen aan, om zo de klus van de toekomst te klaren. Samen verduurzamen, samen doen! Meer weten? Kijk op www.carefos.nl

Carefos

Werken bij Stekelenburg Glas B.V.

VACATURE GLASZETTER 

Stekelenburg Glas B.V. is een erkend leerbedrijf en zijn op zoek naar enthousiaste glaszetters.

Ben jij die ervaren glaszetter of wil je het vak leren? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Neem contact met ons op voor een eerste kennis making, wij zijn erg nieuwsgierig naar jouW verhaal en wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

 

VACATURE PLANNER

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan als planner? Bekijk dan onze vacature!

 

VACATURE MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST

Ben jij klaar voor een interessante nieuwe uitdaging? Krijg je energie van contact met klanten en collega’s? Bekijk dan onze vacature voor medewerker verkoop binnendienst!

 

ONTDEKKEN WAT BIJ JOU PAST

Weet je nog niet zeker of je glaszetter wil worden of misschien toch bijvoorbeeld dakdekker of monteur zonnepanelen? Stekelenburg Glas doet mee aan de Carefos Academy! In dit opleidingsprogramma kun je in 9 maanden betaald ontdekken welk vak bij jou past. Met als doel: aan het eind van het programma meteen een baan. Meer weten? Kijk op www.carefosacademy.nl.