BEL 030 - 288 1081 ✓ WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR ✓ IN UTRECHT BINNEN 1 UUR TER PLAATSE ✓ ALLE GLASSOORTEN OP VOORRAAD

Glasbewerking in Provincie Utrecht en omstreken

Stekelenburg Utrecht Glas BV bewerkt enkel glas, gelaagd glas, gehard glas en modelruiten. Al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in o.a. het bewerken, slijpen, afscherpen, boren, verstek slijpen, facet slijpen van alle soorten glas. In onze werkplaats van meer dan 4000 m2 zijn onze glasspecialisten 7 dagen in de week beschikbaar om glasbewerkingen voor u uit te voeren. U kunt ons bellen voor advies en het maken van een afspraak op 030 – 288 1081 ook kunt u bij ons binnen lopen. In de meeste gevallen kunnen we de door u gewenste glasbewerking direct in voor u in orde maken.

Soorten glasbewerking

U kunt terecht bij ons voor alle mogelijke soorten glasbewerking, zelfs voor gecompliceerde bewerkingen van glas. Zie hier een overzicht van veel voorkomende bewerkingen van glas, welke wij dagelijks uitvoeren voor zowel particulieren als bedrijven. Alle soorten glasbewerking zijn mogelijk.

slijpen en afscherpen
ronde / schuine hoeken
hoekuitsparingen
bijzondere uitsparingen
ingeslepen handgreep
gaten boren
verstek slijpen
facetslijpen

 

Tekeningen en mallen voorafgaand aan uw glasbewerking

Voor de bewerking van glas dient uw bestelling te worden voorzien van een gedetailleerde tekening.

Indien noodzakelijk kunt u een mal op glasmaat inzenden. Deze mal zal vervolgens worden gebruikt om de definitieve ruit te produceren. De kwaliteit van het eindprodukt is mede afhankelijk van de kwaliteit van de aangeleverde mal.

Als u de mal door ons bedrijf laat maken, is de verantwoording voor de kwaliteit van het eindproduct voor ons bedrijf.

Informeer naar de voorwaarden waaraan uw mal dient te voldoen. Indien aan de hand van een mal wordt geproduceerd wordt per mal een eenmalige toeslag berekend van € 15,00. Ga voor zekerheid en laat uw glasbewerking uitvoeren door de specialisten van Stekelenburg Utrecht Glas. B.V.

ONZE CERTIFICERINGEN

 

CONTACT GEGEVENS

WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST