BEL 030 - 288 1081 ✓ WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR ✓ IN UTRECHT BINNEN 1 UUR TER PLAATSE ✓ ALLE GLASSOORTEN OP VOORRAAD

Glaszetter Amersfoort

Zoekt u een glaszetter in Amersfoort? Stekelenburg Glas, de glaszetter dichtbij Amersfoort, is u graag van dienst! Wij herstellen glas en zorgen voor reparatie van inbraakschade. U kunt hierbij kiezen uit een groot aanbod van glassoorten. Met onze 24 uurs glasservice rondom Amersfoort staan wij ook ‘s nachts en in het weekend voor u klaar. Zoekt u glas met ronde of schuine hoeken? Ook glasbewerking is mogelijk bij dé glaszetter uit de buurt van Amersfoort. Wij bewerken enkel glas, modelruiten, gelaagd en gehard glas. Uit modelruiten kunnen wij vrijwel alle vormen creëren.

De veelzijdige glaszetter rondom Amersfoort

Is er ingebroken in uw winkel en heeft u hierdoor ruitschade? Stekelenburg Glas, gespecialiseerd in winkelruiten, lost dit snel en vakkundig voor u op. Wanneer er schade is aan schilderwerk of sloten, kan onze glaszetter uit de buurt van Amersfoort dit ook repareren. Zo is uw winkel zo snel mogelijk weer in oude staat. Heeft u als particulier een glaszetter in de omgeving van Amersfoort nodig voor bijvoorbeeld isolatieglas? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 80 verschillende soorten glas en werken voor de erkende verzekeringsmaatschappijen.

 

Groot aanbod bij glaszetter Stekelenburg dichtbij Amersfoort

Er bestaan verschillende glassoorten. Dubbel glas, brandwerend glas, veiligheidsglas; slechts een greep uit het grote scala aan glassoorten die wij als glaszetter vlakbij Amersfoort bieden. Ook bieden wij u diverse ventilatieroosters. Laat u adviseren over de mogelijkheden door onze ervaren glaszetters in onze vestiging vlakbij van Amersfoort. Of laat een glaszetter van Stekelenburg uit de omgeving Amersfoort langskomen voor advies.

Glaszetter in de buurt van Amersfoort nodig?

Bent u op zoek naar een glaszetter in de omgeving Amersfoort? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom: Pascalbaan 2 in Nieuwegein. Hier vindt u meer dan 80 soorten sierglas. Wilt u glas bestellen? Dit kan aan de balie van onze vestiging of door te bellen naar 030 – 288 1081. Wanneer u ‘s nachts of in het weekend een glaszetter in Amersfoort wenst, dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen bereikbaar. Onze ervaren glaszetter uit de buurt van Amersfoort staat u graag te woord!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.